קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין

לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין
לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 909 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם לינגוויני, זיתים קלמאטן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו אפוי, ארטישוקים עם בצל, לימון, זיתים ורוזמרין, פרוסות לימון ורוזמרין, ו לינגוויני עם פלפלים אדומים וזיתים קלמאטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את הבצלים עם שמן זית ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מוסיף את השום, זיתים, פרוסות רוזמרין ולימון, ואחריו יין לבן. להפריש לתת את הבצל לרכך "לבכות" הלחות שלהם על חצי שעה. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מורחים את תערובת הבצל העסיסית על 1 ½ סנטימטרים עמוק בתבנית אפייה גדולה, flameproof (כגון מחבת לזניה 10 על 14 אינץ'). הנוזל צריך להיות על ½ אינץ עמוק; אם לא, להוסיף קצת מים. מכסים בחוזקה עם מכסה או שכבת נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
אופים על 1 ½ שעות, ערבוב התערובת על באמצע ולאחר מכן מחלים את המנה. משוך את הבצל מהתנור והנח בצד מכוסה בזמן שאתה מרתיח את הפסטה במים מלוחים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לאותו סיר שהוא רתח בו.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את הבצל ואת כל הנוזל שלו. אם יש צורך להוסיף כוס ½ scant של מי פסטה במידת הצורך. הפוך את הפסטה על מגש הגשה מעוטר בפלחי לימון וגבינת פרמזן לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
טריז לימוןטריז לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת