קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין

לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין
לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 909 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם לינגוויני, זיתים קלמאטן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו אפוי, ארטישוקים עם בצל, לימון, זיתים ורוזמרין, פרוסות לימון ורוזמרין, ו לינגוויני עם פלפלים אדומים וזיתים קלמאטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את הבצלים עם שמן זית ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2
מוסיף את השום, זיתים, פרוסות רוזמרין ולימון, ואחריו יין לבן. להפריש לתת את הבצל לרכך "לבכות" הלחות שלהם על חצי שעה. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מורחים את תערובת הבצל העסיסית על 1 ½ סנטימטרים עמוק בתבנית אפייה גדולה, flameproof (כגון מחבת לזניה 10 על 14 אינץ'). הנוזל צריך להיות על ½ אינץ עמוק; אם לא, להוסיף קצת מים. מכסים בחוזקה עם מכסה או שכבת נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים על 1 ½ שעות, ערבוב התערובת על באמצע ולאחר מכן מחלים את המנה. משוך את הבצל מהתנור והנח בצד מכוסה בזמן שאתה מרתיח את הפסטה במים מלוחים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לאותו סיר שהוא רתח בו.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הבצל ואת כל הנוזל שלו. אם יש צורך להוסיף כוס ½ scant של מי פסטה במידת הצורך. הפוך את הפסטה על מגש הגשה מעוטר בפלחי לימון וגבינת פרמזן לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
טריז לימוןטריז לימון
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי