לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין
לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 909 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם לינגוויני, זיתים קלמאטן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו אפוי, ארטישוקים עם בצל, לימון, זיתים ורוזמרין, פרוסות לימון ורוזמרין, ו לינגוויני עם פלפלים אדומים וזיתים קלמאטן (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הבצלים עם שמן זית ומלח ים.
מוסיף את השום, זיתים, פרוסות רוזמרין ולימון, ואחריו יין לבן. להפריש לתת את הבצל לרכך "לבכות" הלחות שלהם על חצי שעה. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מורחים את תערובת הבצל העסיסית על 1 ½ סנטימטרים עמוק בתבנית אפייה גדולה, flameproof (כגון מחבת לזניה 10 על 14 אינץ'). הנוזל צריך להיות על ½ אינץ עמוק; אם לא, להוסיף קצת מים. מכסים בחוזקה עם מכסה או שכבת נייר כסף.
אופים על 1 ½ שעות, ערבוב התערובת על באמצע ולאחר מכן מחלים את המנה. משוך את הבצל מהתנור והנח בצד מכוסה בזמן שאתה מרתיח את הפסטה במים מלוחים על פי הוראות החבילה.
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לאותו סיר שהוא רתח בו.
מוסיפים את הבצל ואת כל הנוזל שלו. אם יש צורך להוסיף כוס ½ scant של מי פסטה במידת הצורך. הפוך את הפסטה על מגש הגשה מעוטר בפלחי לימון וגבינת פרמזן לפי הטעם.