קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין

לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין
לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 909 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם לינגוויני, זיתים קלמאטן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו אפוי, ארטישוקים עם בצל, לימון, זיתים ורוזמרין, פרוסות לימון ורוזמרין, ו לינגוויני עם פלפלים אדומים וזיתים קלמאטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את הבצלים עם שמן זית ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
מוסיף את השום, זיתים, פרוסות רוזמרין ולימון, ואחריו יין לבן. להפריש לתת את הבצל לרכך "לבכות" הלחות שלהם על חצי שעה. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מורחים את תערובת הבצל העסיסית על 1 ½ סנטימטרים עמוק בתבנית אפייה גדולה, flameproof (כגון מחבת לזניה 10 על 14 אינץ'). הנוזל צריך להיות על ½ אינץ עמוק; אם לא, להוסיף קצת מים. מכסים בחוזקה עם מכסה או שכבת נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים על 1 ½ שעות, ערבוב התערובת על באמצע ולאחר מכן מחלים את המנה. משוך את הבצל מהתנור והנח בצד מכוסה בזמן שאתה מרתיח את הפסטה במים מלוחים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לאותו סיר שהוא רתח בו.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את הבצל ואת כל הנוזל שלו. אם יש צורך להוסיף כוס ½ scant של מי פסטה במידת הצורך. הפוך את הפסטה על מגש הגשה מעוטר בפלחי לימון וגבינת פרמזן לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
טריז לימוןטריז לימון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת