לינגוויני חריף עם הליבוט ועגבניות
לינגוויני חריף עם הליבוט ועגבניה הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 638 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף-קלופים, יין, פילה דגים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו לינגוויני עם כרישה מתובלת ורוטב עגבניות, לינגוויני עם כרישה מתובלת ורוטב עגבניות, ו Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine) (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הדגים עם 2 כפות שמן זית ואת בזיליקום. בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, לשלב את 2 כפות הנותרים של שמן זית עם שום כתוש צ ' ילי מיובש. מבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הופך חום זהוב. זרוק את השום וצ ' ילי.
מוסיפים את הבצל ואת השום הטחון לתבשיל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרכך, כ 4 דקות. מערבבים את העגבניות והיין, מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים במשך 15 דקות. להעלות את החום למתינות גבוהה, להוסיף את הדגים, ומבשלים, ערבוב, עד הדג הוא אטום, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לבשל את לינגוויני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה; לנקז.
מוסיפים את הפסטה לרוטב הדגים, זורקים היטב ומגישים.