קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

לינגוויני חריף עם הליבוט ועגבניות

לינגוויני חריף עם הליבוט ועגבניות
לינגוויני חריף עם הליבוט ועגבניה הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 638 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף-קלופים, יין, פילה דגים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו לינגוויני עם כרישה מתובלת ורוטב עגבניות, לינגוויני עם כרישה מתובלת ורוטב עגבניות, ו Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את הדגים עם 2 כפות שמן זית ואת בזיליקום. בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, לשלב את 2 כפות הנותרים של שמן זית עם שום כתוש צ ' ילי מיובש. מבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הופך חום זהוב. זרוק את השום וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מוסיפים את הבצל ואת השום הטחון לתבשיל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרכך, כ 4 דקות. מערבבים את העגבניות והיין, מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים במשך 15 דקות. להעלות את החום למתינות גבוהה, להוסיף את הדגים, ומבשלים, ערבוב, עד הדג הוא אטום, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
בינתיים, לבשל את לינגוויני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הפסטה לרוטב הדגים, זורקים היטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת