לינגוויני טונה ופטריות מוקרמים
לינגוויני טונה ופטריות שמנת עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. אם יש לך שום, קמח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוף בגבינה שמנת ולינגוויני פטריות, לינגוויני עם טונה, ו לינגוויני טונה ים תיכוני.
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. לבשל לינגוויני עד אלדנטה, על 9minutes, או כמו החבילה מפנה. שמור 1/2 כוס מי בישול; לנקז פסטה.
ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה.
מפזרים קמח ומבשלים, ערבוב, עד מעובה אבל לא השחמה, על 2 דקות.
לטאטא בחלב ולהמשיך לטאטא עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מוסיפים פטריות ומטוגנים עד שהם משחררים את הנוזל שלהם ומתחילים להפוך זהב, על 5minutes.
מוסיפים בצל, סלרי ופלפל אדום כתוש ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות רכים, בערך 5 דקות יותר.
מערבבים רוטב ומי פסטה שמורות לתערובת ירקות ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף טונה, לשבור אותו, ומבשלים עד התחמם, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק לינגוויני ברוטב, מפזרים פטרוזיליה, אם תרצה, ומגישים חם.