לינגוויני לב ארטישוק ירושלמי וארטישוק עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 842 קלוריות. אם יש לכם ארטישוק ירושלמי, מנטה, גבינת פקורינו רומאנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, ו ארטישוק ירושלמי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 ממלאים סיר גדול שני שלישים מלאים במים, מוסיפים את מלח כף 1, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה (מבושל דרך אבל עדיין לעיס מעט), 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
3
2 בעוד מי הפסטה הוא חימום ופסטה הוא בישול, במחבת sauté גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה מערבולת כדי מעיל התחתון המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, את 1 כפית המלח הנותרת, את הפלפל ואת פתיתי הפלפל האדום ואת הסוטה עד שהארטישוק הירושלמי מתחיל להשחים בקצוות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמי
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיף את הבצל ואת sauté עד שקוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את לבבות הארטישוק ואת השום וממשיכים לטגן עד לבבות הארטישוק מחוממים דרך והשום רך אבל לא חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
שום גויה®
7
מוסיפים את מיץ הלימון וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8
3 כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו במסננת, הזמנת 1 כוס/240 מ " ל של מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מוסיפים את הפסטה ואת המטבעה למחבת הסוטה וזורקים לשלב עם תערובת הארטישוק הירושלמית.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמי
מתכון לפיצוצ'רי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף רק מספיק של מי פסטה שמורות, קצת בכל פעם, לפי הצורך כדי להרטיב. לטעום ולהתאים את התיבול. מחלקים את הפסטה בין קערות בודדות מחוממות ומקלחת עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
למרקם חלק וניתן למריחה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה