לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי
לינגוויני לב ארטישוק ירושלמי וארטישוק עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 842 קלוריות. אם יש לכם ארטישוק ירושלמי, מנטה, גבינת פקורינו רומאנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, ו ארטישוק ירושלמי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1 ממלאים סיר גדול שני שלישים מלאים במים, מוסיפים את מלח כף 1, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה (מבושל דרך אבל עדיין לעיס מעט), 7 עד 8 דקות.
2 בעוד מי הפסטה הוא חימום ופסטה הוא בישול, במחבת sauté גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה מערבולת כדי מעיל התחתון המחבת.
מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, את 1 כפית המלח הנותרת, את הפלפל ואת פתיתי הפלפל האדום ואת הסוטה עד שהארטישוק הירושלמי מתחיל להשחים בקצוות, כ-5 דקות.
מוסיף את הבצל ואת sauté עד שקוף, על 5 דקות יותר.
מוסיפים את לבבות הארטישוק ואת השום וממשיכים לטגן עד לבבות הארטישוק מחוממים דרך והשום רך אבל לא חום, על 3 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון וזורקים למעיל.
3 כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו במסננת, הזמנת 1 כוס/240 מ " ל של מי הבישול.
מוסיפים את הפסטה ואת המטבעה למחבת הסוטה וזורקים לשלב עם תערובת הארטישוק הירושלמית.
הוסף רק מספיק של מי פסטה שמורות, קצת בכל פעם, לפי הצורך כדי להרטיב. לטעום ולהתאים את התיבול. מחלקים את הפסטה בין קערות בודדות מחוממות ומקלחת עם הגבינה.
מתוך שורשים: תמצית עם יותר מ 225 מתכונים על ידי דיאן מורגן. טקסט זכויות יוצרים © 2012 על ידי דיאן מורגן; תמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי Antonis Achilleos. Published by Chronicle Books LLC.