קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי

לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי
לינגוויני לב ארטישוק ירושלמי וארטישוק עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 842 קלוריות. אם יש לכם ארטישוק ירושלמי, מנטה, גבינת פקורינו רומאנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, ו ארטישוק ירושלמי מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 ממלאים סיר גדול שני שלישים מלאים במים, מוסיפים את מלח כף 1, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה (מבושל דרך אבל עדיין לעיס מעט), 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
2 בעוד מי הפסטה הוא חימום ופסטה הוא בישול, במחבת sauté גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה מערבולת כדי מעיל התחתון המחבת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, את 1 כפית המלח הנותרת, את הפלפל ואת פתיתי הפלפל האדום ואת הסוטה עד שהארטישוק הירושלמי מתחיל להשחים בקצוות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיף את הבצל ואת sauté עד שקוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את לבבות הארטישוק ואת השום וממשיכים לטגן עד לבבות הארטישוק מחוממים דרך והשום רך אבל לא חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את מיץ הלימון וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8
3 כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו במסננת, הזמנת 1 כוס/240 מ " ל של מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מוסיפים את הפסטה ואת המטבעה למחבת הסוטה וזורקים לשלב עם תערובת הארטישוק הירושלמית.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף רק מספיק של מי פסטה שמורות, קצת בכל פעם, לפי הצורך כדי להרטיב. לטעום ולהתאים את התיבול. מחלקים את הפסטה בין קערות בודדות מחוממות ומקלחת עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מגישים באופן מיידי.
12
מתוך שורשים: תמצית עם יותר מ 225 מתכונים על ידי דיאן מורגן. טקסט זכויות יוצרים © 2012 על ידי דיאן מורגן; תמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי Antonis Achilleos. Published by Chronicle Books LLC.