קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי

לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי
לינגוויני לב ארטישוק ירושלמי וארטישוק עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 842 קלוריות. אם יש לכם ארטישוק ירושלמי, מנטה, גבינת פקורינו רומאנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, ו ארטישוק ירושלמי מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 ממלאים סיר גדול שני שלישים מלאים במים, מוסיפים את מלח כף 1, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה (מבושל דרך אבל עדיין לעיס מעט), 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
2 בעוד מי הפסטה הוא חימום ופסטה הוא בישול, במחבת sauté גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה מערבולת כדי מעיל התחתון המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, את 1 כפית המלח הנותרת, את הפלפל ואת פתיתי הפלפל האדום ואת הסוטה עד שהארטישוק הירושלמי מתחיל להשחים בקצוות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מוסיף את הבצל ואת sauté עד שקוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את לבבות הארטישוק ואת השום וממשיכים לטגן עד לבבות הארטישוק מחוממים דרך והשום רך אבל לא חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
מוסיפים את מיץ הלימון וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
8
3 כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו במסננת, הזמנת 1 כוס/240 מ " ל של מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מוסיפים את הפסטה ואת המטבעה למחבת הסוטה וזורקים לשלב עם תערובת הארטישוק הירושלמית.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הוסף רק מספיק של מי פסטה שמורות, קצת בכל פעם, לפי הצורך כדי להרטיב. לטעום ולהתאים את התיבול. מחלקים את הפסטה בין קערות בודדות מחוממות ומקלחת עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מגישים באופן מיידי.
12
מתוך שורשים: תמצית עם יותר מ 225 מתכונים על ידי דיאן מורגן. טקסט זכויות יוצרים © 2012 על ידי דיאן מורגן; תמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי Antonis Achilleos. Published by Chronicle Books LLC.