קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות61
מגזין

לינגוויני עם אספרגוס, אפונה וארוגולה ברוטב שמנת לימון

לינגוויני עם אספרגוס, אפונה וארוגולה ברוטב שמנת לימון
לינגוויני עם אספרגוס, אפונה, ארוגולן ברוטב שמנת לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 848 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ לימון, לינגוויני, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: לימון עשב לינגוויני קיץ עם עוף, אספרגוס ואפונה שלג, לינגוויני ברוטב שמנת לימון, ו לינגוויני ברוטב שמנת לימון.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה, ולאחר מכן לנקז, הזמנת כוס מים בישול.בינתיים, במחבת nonstick גדולה, לחמם את השמן מעל להבה בינונית גבוהה. מבשלים את השום עד תחילת חום, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את שאלוט ואת האספרגוס ולהוריד את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
מטגנים את האספרגוס עד שהוא הופך ירוק תוסס והוא רך מעט, על 3 דקות. מתבלים עם כפית מלח ופתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיף את הקרם, מיץ לימון, וגרידת. בעדינות מבשלים עד מופחת חלקית, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
5
הסר את המחבת מהחום והוסף את האפונה, תוך ערבוב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הפסטה המבושלת לרוטב, יחד עם הארוגולה, וזורקים בעדינות עד שהכל משולב והארוגולה נבולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מגישים באופן מיידי.