לינגוויני עם אספרגוס, אפונה וארוגולה ברוטב שמנת לימון
לינגוויני עם אספרגוס, אפונה, ארוגולן ברוטב שמנת לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 848 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ לימון, לינגוויני, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: לימון עשב לינגוויני קיץ עם עוף, אספרגוס ואפונה שלג, לינגוויני ברוטב שמנת לימון, ו לינגוויני ברוטב שמנת לימון.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה, ולאחר מכן לנקז, הזמנת כוס מים בישול.בינתיים, במחבת nonstick גדולה, לחמם את השמן מעל להבה בינונית גבוהה. מבשלים את השום עד תחילת חום, על 2 עד 3 דקות.
מוסיף את שאלוט ואת האספרגוס ולהוריד את החום בינוני.
מטגנים את האספרגוס עד שהוא הופך ירוק תוסס והוא רך מעט, על 3 דקות. מתבלים עם כפית מלח ופתיתי פלפל אדום.
מוסיף את הקרם, מיץ לימון, וגרידת. בעדינות מבשלים עד מופחת חלקית, על 3 דקות.
הסר את המחבת מהחום והוסף את האפונה, תוך ערבוב למעיל.
מוסיפים את הפסטה המבושלת לרוטב, יחד עם הארוגולה, וזורקים בעדינות עד שהכל משולב והארוגולה נבולה.