לינגוויני עם אספרגוס בגריל ויניגרט פטריות שיטאקי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף בגריל עם ויניגרט פטריות שיטאקי, טריאקי סלמון בגריל עם אספרגוס מוקפץ ופטריות שיטאקה, ו כריך עוף בגריל עם ויניגרט פטריות בגריל.
הוראות
מחממים שמן במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, פלפל ושום; לבשל 1 דקה.
מוסיפים פטריות; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים חומץ ו-5 המרכיבים הבאים( חומץ דרך סוכר); מסירים מחום.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; להסיר קשקשים עם סכין או מקלף ירקות,אם תרצה.
אספרגוס מברשת עם ויניגרט פטריות; לשמור על הנותרים ויניגרט חם.
הכן גריל או broiler. גריל או לצלות את האספרגוס 3 דקות או עד השחמה קלה.
מניחים אספרגוס על פסטה, העליון עם ויניגרט פטריות שנותר.