לינגוויני עם ברוקולי ראבה, פנצ'טה וצנוברים
לינגוויני עם ברוקולי ראבה, פנצ'טה וצנוברים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פתיתי פלפל אדום, מלח, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פפרדלה עם פנצ'טה, ברוקולי ראבה וצנוברים, פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ו ברוקולי Rabe עם צנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט צנוברים בתנור עד שהם זהובים חום, על 8 דקות.
במחבת גדולה, לבשל את הפנצ ' טה עם שמן על חום מתון עד תחילת קריספ.
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את rabe ברוקולי עד כמעט נעשה, על 3 דקות.
מוסיף את האספסוף ברוקולי למחבת יחד עם המלח ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
לנקז ולזרוק עם האספסוף ברוקולי וצנוברים.
המלצת יין: יין לבן פריך הוא הרעיון הטוב ביותר עבור צלחת זו כפי שהוא יחתוך את מלח הבשר ואת העושר של האגוזים. בחר יין מבוסס chenin-blanc מעמק הלואר בצרפת כגון Savennires או Anjou. ודא שהוא יבש (לא דמי-שניות).