לינגוויני עם חסילונים.
לינגוויני עם חסילונים עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 913 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 4061 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פתיתי פלפל, שמן זית, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו חסילונים עם לינגוויני, לינגוויני עם חסילונים., ו לינגוויני עם חסילונים. (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטפטף קצת שמן בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, להוסיף 1 כף מלח ולינגוויני, ולבשל במשך 7 עד 10 דקות, או על פי ההוראות על החבילה.
בינתיים, במחבת גדולה אחרת (12 אינץ'), תחתית כבדה, להמיס את החמאה ושמן זית על אש בינונית נמוכה.
לטגן במשך 1 דקות. היזהר, השום שורף בקלות!
מוסיפים את השרימפס, 1 1/2 כפיות מלח, והפלפל והטחון עד שהחסילון הפך לורוד, בערך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, להוסיף את הפטרוזיליה, גרידת לימון, מיץ לימון, פרוסות לימון, פתיתי פלפל אדום. לזרוק לשלב.
כאשר הפסטה נעשית, לנקז את לינגוויני מבושל ולאחר מכן להחזיר אותו בסיר. מיד להוסיף שרימפס ורוטב, לזרוק היטב, ומגישים.