לינגוויני עם טונה, צלפים וזיתים
לינגוויני עם טונה, צלפים וזיתים עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שום, מרווה, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. נסו לינגוויני עם שרימפס, עגבניות, זיתים וצלפים, לינגוויני עם טונה, צלפים וצימוקים, ו לינגוויני עם טונה בגריל, צלפים ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, מחממים את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את השום, מרווה ורוזמרין ומערבבים עד השום רק מתחיל חום, 2 עד 3 דקות. מערבבים את גרידת התפוז, צלפים, זיתים, מלח, פלפל, ואת הטונה עם השמן שלה.
הסר מהחום; מערבבים בחומץ.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב הטונה והפטרוזיליה.
טונה ארוזה בשמן: כאן אנחנו משתמשים בטונה ארוזה בשמן זית, ואנחנו סומכים על השמן הזה כחלק מהרוטב. אם לטונה שלכם אין לפחות כף וחצי של שמן לפחית, הוסיפו מעט יותר שמן זית כדי לפצות על ההפרש. כמובן, אתה יכול להשתמש טונה ארוז בשמן צמחי, מדי, אבל להימנע טונה ארוזה במים בכל המחיר. הטעם, ורוב החומרים המזינים לצורך העניין, נשפכים למים.
המלצת יין: ros צרפתי חזק מן האפלאסיון Rhne הדרומי של Tavel ישמש מרכיבים ים תיכוניים אלה היטב. ארצי ומלא בטעם פטל קלוי, Tavels הם בין הכי בעל גוף מלא של רוס. אם אתה מעדיף להיצמד לנושא האיטלקי, לחפש ros סיציליאני הנפלא מregaleali.