קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

לינגוויני עם נקניק וקייל

לינגוויני עם נקניק וקייל
לינגוויני עם נקניק וכרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. אם יש לך בצל, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לינגוויני עם נקניק וקייל, לינגוויני עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות ומרק קייל, ו לינגוויני עם צדפות, נקניק בזיליקום עוף, עגבניות וקייל.

הוראות

1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים לינגוויני ומערבבים מדי פעם עד בקושי מכרז לנשוך, 8 עד 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3
בינתיים, לשטוף כרוב; לקצץ ולהשליך גבעולים קשים.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
4
חותכים עלים לרוחב לרצועות 1/4 אינץ ' רחב. לשטוף, גזע, פלפל זרע; לחתוך לאורכו לרסיסים 1/4 אינץ 'רחב 2 אינץ' ארוך. לקלף דק פורסים בצל. מקלפים שום וטחון. פרוס נקניקיות באלכסון 1/4 אינץ עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
במחבת nonstick 12 אינץ ' או מחבת 5-6 ליטר על חום גבוה, מערבבים נקניקיות בשמן זית עד שחום קל, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מוסיפים פלפל, בצל, שום, פתיתי צ ' ילי; מערבבים עד בצל מתחיל חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים כרוב ומערבבים עד נבול, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
8
מוסיפים מרק ומערבבים עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
9
מסננים פסטה וחוזרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
מוסיפים תערובת נקניק, גבינה, מלח ופלפל לפי הטעם. (אם הפסטה התקררה, מערבבים מעל חום בינוני עד חם.)
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
יוצקים לתוך קערה רחבה או להפיץ באופן שווה בין צלחות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
וריאציה: תחליף חתיכות של עצמות, ירכיים עוף עור לנקניקיות וירקות חרדל,chard שוויצרי, או תרד לכרוב.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
ירוק חרדלירוק חרדל
Chard שוויצריChard שוויצרי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כרובכרוב