לינגוויני עם סלמון ושמיר
לינגוויני עם סלמון ושמיר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך קליפת לימון, עגבניות שרי, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: עגבניות מיובשות יום ראשון שמיר לינגוויני, לינגוויני עם קישואים, בזיליקום ושמיר, ו המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!).
הוראות
לבשל פסטה במים מומלחים רותחים על פי הוראות החבילה. שתי דקות לפני הפסטה היא אל דנטה, להוסיף אספרגוס. מבשלים 2 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז; ניקוז.
להעביר לקערה הגשה, להפריש, ולשמור על חם.
מערבבים חלב וגבינת שמנת במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; מבשלים 10 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בשמיר הנותרים 4 מרכיבים.
הסר מהחום. מערבבים תערובת גבינה לתוך פסטה, משליכים למעיל.
המקרה ליין: קרלוס קיינץ הוא הבעלים ומנהל את הביסטרו הלטיני Dulces בסיאטל, וושינגטון, יחד עם אשתו, השף ג ' ולי גררו. "הטעמים הנקיים הפריכים של Redbank יום ראשון בבוקר פינו גרי ($1
משלים את הדר מרכיבים צמחיים במתכון זה. סלמון יכול גם להתאים עם יין אדום, אבל זה לבן בשבילי במתכון הזה."