קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

לינגוויני עם צדפות מזויפות: לינגוויני קון לה ונגולי פינטה

לינגוויני עם צדפות מזויפות: לינגוויני קון לה ונגולי פינטה
לינגוויני עם צדפות מזויפות: לינגוויני Con Le Vongole Finte הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, לינגוויני, עלי פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), ו לינגוויני קון לה ונגולי / לינגוויני עם צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בצל אדום לקוביות בינוניות וזורקים לתוך סיר חם 14 עד 16 אינץ ' עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את השום, פתיתי צ ' ילי, תפוחי אדמה, עגבניות ויין לבן. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
3
מביאים 8 ליטרים של מים לרתיחה בסיר פסטה גדול ומוסיפים 3 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בינתיים, טיפה את הפסטה במים המלוחים ומבשלים על פי הוראות החבילה, עד 1 דקה קצרה של אל דנטה. זה עדיין צריך להיות די מוצק. שמור 1 כוס של מי הפסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה במסננת ויוצקים מיד לתוך הסיר עם תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
לזרוק את הפסטה ומבשלים על אש גבוהה במשך 45 שניות. מערבבים את הפטרוזיליה, מוסיפים חלק מהמים השמורים אם הפסטה נראית יבשה מדי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים