קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

לינגוויני עם צדפות מזויפות: לינגוויני קון לה ונגולי פינטה

לינגוויני עם צדפות מזויפות: לינגוויני קון לה ונגולי פינטה
לינגוויני עם צדפות מזויפות: לינגוויני Con Le Vongole Finte הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, לינגוויני, עלי פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), ו לינגוויני קון לה ונגולי / לינגוויני עם צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בצל אדום לקוביות בינוניות וזורקים לתוך סיר חם 14 עד 16 אינץ ' עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את השום, פתיתי צ ' ילי, תפוחי אדמה, עגבניות ויין לבן. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מביאים 8 ליטרים של מים לרתיחה בסיר פסטה גדול ומוסיפים 3 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בינתיים, טיפה את הפסטה במים המלוחים ומבשלים על פי הוראות החבילה, עד 1 דקה קצרה של אל דנטה. זה עדיין צריך להיות די מוצק. שמור 1 כוס של מי הפסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה במסננת ויוצקים מיד לתוך הסיר עם תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
לזרוק את הפסטה ומבשלים על אש גבוהה במשך 45 שניות. מערבבים את הפטרוזיליה, מוסיפים חלק מהמים השמורים אם הפסטה נראית יבשה מדי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון