קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

לינגוויני עם צדפות, עגבניות מיובשות וצנוברים

לינגוויני עם צדפות, עגבניות מיובשות וצנוברים
לינגוויני עם צדפות, עגבניות מיובשות, וצנוברים הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 597 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מלח, פתיתי פלפל אדום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה עם עגבניות מיובשות וצנוברים, ברוקולי עם עגבניות מיובשות וצנוברים, ו פסטה עם ארוגולה פסטו, עגבניות מיובשות ומתכון צנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
טוסט צנוברים בתנור עד חום זהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לינגווינילינגוויני
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מסננים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת גדולה nonstick מעל חום גבוה בינוני עד חם מאוד. מתבלים בצדפות עם 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
שים את הצדפות במחבת וצרוב עד חום בתחתית, 1 עד 2 דקות. הפעל לצרוב עד חום בצד השני, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר את הצדפות וחתוך אותם לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
8
באותו מחבת, לחמם את הנותרים 5 כפות שמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את העגבניות, השום, 2 כפות הפטרוזיליה, פתיתי הפלפל האדום, ו 1/2 כפית מלח. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה. לזרוק עם פסטה, צדפות, צנוברים, ואת 4 כפות הנותרים של פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
צדפותצדפות
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
פלפלפלפל
פסטהפסטה
מלחמלח
10
Restituting יבש ארוז עגבניות מיובשות: אתה יכול להשתמש עגבניות יבש ארוז במקום אלה שמן ארוז. כדי לשחזר, לשים אותם בקערה עם מים רותחים כדי לכסות היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
בואו לשבת במשך חמש דקות ולאחר מכן לנקז.
12
המלצה ליין: רבים חושבים שטוקאי פריולאנו הוא היין הלבן המשובח ביותר בצפון-מזרח איטליה. מלא ועשיר מספיק כדי לחבור לצדפות, יש לו גם מספיק חומציות חדה כדי לעמוד בפני העגבניות. הטעם המטורף של היין עושה את זה טבעי עם המנה הזאת.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
צדפותצדפות
עגבנייהעגבנייה
ייןיין