לינגוויני עם צדפות, עגבניות מיובשות וצנוברים
לינגוויני עם צדפות, עגבניות מיובשות, וצנוברים הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 597 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מלח, פתיתי פלפל אדום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה עם עגבניות מיובשות וצנוברים, ברוקולי עם עגבניות מיובשות וצנוברים, ו פסטה עם ארוגולה פסטו, עגבניות מיובשות ומתכון צנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט צנוברים בתנור עד חום זהוב, על 8 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת גדולה nonstick מעל חום גבוה בינוני עד חם מאוד. מתבלים בצדפות עם 1/8 כפית מלח.
שים את הצדפות במחבת וצרוב עד חום בתחתית, 1 עד 2 דקות. הפעל לצרוב עד חום בצד השני, 1 עד 2 דקות יותר.
הסר את הצדפות וחתוך אותם לרבעים.
באותו מחבת, לחמם את הנותרים 5 כפות שמן על חום מתון.
מוסיפים את העגבניות, השום, 2 כפות הפטרוזיליה, פתיתי הפלפל האדום, ו 1/2 כפית מלח. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה. לזרוק עם פסטה, צדפות, צנוברים, ואת 4 כפות הנותרים של פטרוזיליה.
Restituting יבש ארוז עגבניות מיובשות: אתה יכול להשתמש עגבניות יבש ארוז במקום אלה שמן ארוז. כדי לשחזר, לשים אותם בקערה עם מים רותחים כדי לכסות היטב.
בואו לשבת במשך חמש דקות ולאחר מכן לנקז.
המלצה ליין: רבים חושבים שטוקאי פריולאנו הוא היין הלבן המשובח ביותר בצפון-מזרח איטליה. מלא ועשיר מספיק כדי לחבור לצדפות, יש לו גם מספיק חומציות חדה כדי לעמוד בפני העגבניות. הטעם המטורף של היין עושה את זה טבעי עם המנה הזאת.