קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

לינגוויני עם רוטב אלפרדו שמנת

לינגוויני עם רוטב אלפרדו שמנת
לינגוויני עם רוטב אלפרדו שמנת עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 281 קלוריות. 44 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו מרק עוף, אבקת שום, יוגורט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 90%. נסו עשב אלפרדו רוטב מעל לינגוויני, רוטב אלפרדו שמנת, ו לינגוויני עם רוטב סלמון מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, אבקת שום ופלפל בסיר. מערבבים מרק עד חלקה. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת רותחת ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסירים מהאש.
3
מערבבים יוגורט. זורקים עם פסטה ו -4 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מפזרים פטרוזיליה וגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די ארקנו סטראדן אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
טנוטה די ארקנו סטראדה אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
טנוטה די ארקנו סטראדה אל סאסו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
2015 היה הבציר החם המושלם-לא חם מדי, בדיוק כמו שצריך. האף משחרר מיד גוונים של יערה וריבת תות, ומסיים בגוון צמחי מרפא של רוזמרין וברוש. על החיך, כוחו של היין הזה מרשים. יש פיצוץ של טעמים, כולם ממוסגרים בחוזקה על ידי חומצות בהירות מוצקות. טעמים נשלטים על ידי חמוציות טארט פטל, נותן דרך גוונים אוכמניות חמקמק אי פעם. הגימור נשלט על ידי שעועית וניל עם פלפל שחור מתמשך וקליפת תפוז. זו שנה מרגשת עבור סנגיובזה ויש לה פוטנציאל לגיל 15-20 שנה.