קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

לינגוויני עם רוטב החצילים והפטריות של אמא

לינגוויני עם רוטב החצילים והפטריות של אמא
לינגוויני עם רוטב החצילים והפטריות של אמא עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו טימין, לינגוויני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב פטריות לינגוויני & Oyster, לינגוויני עם רוטב פטריות משיי, ו לינגוויני עם רוטב פטריות שמנת חמוצה עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף כף נוספת של השמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
להפחית את החום עד בינוני.
5
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן למחבת. מערבבים את החצילים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את המלח, קאיין, קורנית, עגבניות ומרק. להביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד החצילים הוא רך מאוד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
ניקוז; לזרוק עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
המלצת יין: פסטה כמעט תמיד מחזירה אותנו לאיטליה ומגוון היינות השופע שלה. Dolcetto D ' Alba, אור ופירותי אבל עם טאנינים המשרד, זה מה שאתה רוצה לקזז באופן מושלם את הטעמים המסורתיים חומציות גבוהה של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
הערות: כאשר מטגנים פטריות, מבשלים אותם מעל חום גבוה יחסית בקבוצות כדי למנוע צפיפות במחבת. אם החום נמוך מדי או המחבת מלאה מדי, הפטריות יהיה קיטור בנוזל שלהם במקום בראונינג. זה שווה את המאמץ הנוסף כדי להימנע מהמרקם הגומי והמאודה -- אלא אם כן אתם אוהבים במיוחד פטריות שימורים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף