קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

לינגוויני עם רוטב החצילים והפטריות של אמא

לינגוויני עם רוטב החצילים והפטריות של אמא
לינגוויני עם רוטב החצילים והפטריות של אמא עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו טימין, לינגוויני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב פטריות לינגוויני & Oyster, לינגוויני עם רוטב פטריות משיי, ו לינגוויני עם רוטב פטריות שמנת חמוצה עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף כף נוספת של השמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
להפחית את החום עד בינוני.
5
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן למחבת. מערבבים את החצילים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את המלח, קאיין, קורנית, עגבניות ומרק. להביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד החצילים הוא רך מאוד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
ניקוז; לזרוק עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
המלצת יין: פסטה כמעט תמיד מחזירה אותנו לאיטליה ומגוון היינות השופע שלה. Dolcetto D ' Alba, אור ופירותי אבל עם טאנינים המשרד, זה מה שאתה רוצה לקזז באופן מושלם את הטעמים המסורתיים חומציות גבוהה של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10
הערות: כאשר מטגנים פטריות, מבשלים אותם מעל חום גבוה יחסית בקבוצות כדי למנוע צפיפות במחבת. אם החום נמוך מדי או המחבת מלאה מדי, הפטריות יהיה קיטור בנוזל שלהם במקום בראונינג. זה שווה את המאמץ הנוסף כדי להימנע מהמרקם הגומי והמאודה -- אלא אם כן אתם אוהבים במיוחד פטריות שימורים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה