לינגוויני עם רוטב החצילים והפטריות של אמא
לינגוויני עם רוטב החצילים והפטריות של אמא עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו טימין, לינגוויני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב פטריות לינגוויני & Oyster, לינגוויני עם רוטב פטריות משיי, ו לינגוויני עם רוטב פטריות שמנת חמוצה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף כף נוספת של השמן למחבת.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
להפחית את החום עד בינוני.
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן למחבת. מערבבים את החצילים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מוסיפים את המלח, קאיין, קורנית, עגבניות ומרק. להביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד החצילים הוא רך מאוד, על 30 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
המלצת יין: פסטה כמעט תמיד מחזירה אותנו לאיטליה ומגוון היינות השופע שלה. Dolcetto D ' Alba, אור ופירותי אבל עם טאנינים המשרד, זה מה שאתה רוצה לקזז באופן מושלם את הטעמים המסורתיים חומציות גבוהה של הרוטב.
הערות: כאשר מטגנים פטריות, מבשלים אותם מעל חום גבוה יחסית בקבוצות כדי למנוע צפיפות במחבת. אם החום נמוך מדי או המחבת מלאה מדי, הפטריות יהיה קיטור בנוזל שלהם במקום בראונינג. זה שווה את המאמץ הנוסף כדי להימנע מהמרקם הגומי והמאודה -- אלא אם כן אתם אוהבים במיוחד פטריות שימורים.