קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

לינגוויני עם רוטב צדפות

לינגוויני עם רוטב צדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם רוטב צדפות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 629 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, צדפות, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, לינגוויני ברוטב צדפות, ו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הלינגוויני על פי הוראות החבילה. בינתיים, מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את השום ומבשל במשך 30 שניות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את העגבניות, היין, הפלפל האדום, ו 3/4 כפית מלח ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(או או רגיל)(או או רגיל)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים עד שהם פותחים, 5 עד 7 דקות. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. לאחר ניקוז הלינגוויני, להחזיר אותו לסיר ומערבבים בצדפות ורוטב. לחלק בין קערות בודדות העליון עם טרגון.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מגישים עם לחם פריך, אם תרצה. טיפ: בחנות, בחר צדפות סגורות היטב עם פגזים ללא שבבים וסדקים. בבית, להסיר את הצדפות מהתיק כדי שיוכלו לנשום. שמור אותם על קרח במקרר, מכוסה במטלית לחה, עד שאתה מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט