לינגוויני עם שרימפס, אספרגוס ועגבניות שרי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לינגוויני עם שרימפס, אספרגוס ועגבניות שרי. מנה אחת מכילה 669 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. 46 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שרימפס, שום, מלח כשר וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת חלב ופסקטרית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 95% . מתכונים דומים:לינגווין עם שרימפס, אספרגוס ועגבניות שרי , לינגוויני עצלנים עם עגבניות שרי ועשבי תיבול , ולינגוויני שרימפס עם קישואים ועגבניות .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב לביס, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מסננים ומניחים בקערה גדולה.
מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העגבניות, 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל שחור. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ-2 דקות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום הכתוש והשום. מבשלים 30 שניות עד לארומטיות.
מוסיפים את היין והאספרגוס. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מפזרים את השרימפס עם 1/4 כפית המלח הנותרת ו-1/4 כפית פלפל שחור.
מוסיפים את השרימפס למחבת וממשיכים לבשל עד שהשרימפס מבושל, 5 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את הבזיליקום, הנענע והאורגנו.
יוצקים את הרוטב על הפסטה ומערבבים לאיחוד.