לינגוויני עם תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, ופסטו תרד
לינגוויני עם תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, ופסטו תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לינגוויני, צנוברים, עלי תרד d, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לינגוויני עם גורגונזולה, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ומרווה, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה זרוקים עם פסטו, ו פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 3 כפות צנוברים, תרד, והבא 6 מרכיבים (תרד דרך שום) במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד פעם אחת. עם מעבד מזון על, לאט לשפוך מים ושמן דרך מצנח מזון; תהליך עד היטב מעורבב. תניח בצד.
מבשלים לינגוויני ותפוחי אדמה במים רותחים 6 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה; מבשלים 5 דקות נוספות או עד שתפוח האדמה רך.
שלב הנותרים 3 כפות צנוברים, תערובת תרד, ותערובת פסטה בקערה גדולה. זרוק היטב למעיל.
מקשטים עם גבינת פרמזן, אם תרצה.