לינגוויני מאכלי ים קרמי לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 33 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 428 קלוריות . תמורת $3.1 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המגישה 4. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך בצל, מלח, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לינגווין פירות ים , לינגוויני פירות ים ולינגווין עם מאכלי ים מעורבים .
הוראות
1
מבשלים לינגוויני לפי הוראות האריזה. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס וחלב עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ.
במחבת טפלון גדולה מטגנים בצל ושום בשמן עד לריכוך. מערבבים פנימה את השרימפס, הצדפות והיין או המרק. מבשלים, ללא מכסה, במשך 3-5 דקות או עד שהשרימפס הופכים לורודים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים את תערובת החלב ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה 1/4 כוס גבינת פרמזן, פטרוזיליה, בזיליקום, מלח ופלפל.