לינגוויני קון לה ונגולי.
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? לינגוויני קון לה ונגולי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 472 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פתיתי פלפל, צדפות מנילה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), לינגוויני קון לה ונגולי / לינגוויני עם צדפות, ו לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole) (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את הרוטב בזמן שהפסטה מתבשלת כדי להבטיח שהלינגוויני יהיה חם ומוכן בסיום הרוטב.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד רך עדיין המשרד (כמו שאומרים באיטלקית "אל דנטה.")
בינתיים, מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית במחבת סאוט עמוקה עם מכסה.
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום; לטגן במשך 2 דקות.
מוסיפים את הצדפות, היין ומיץ לימון. מכסים ומבשלים, מנערים את המחבת מעת לעת, עד שכל הצדפות נפתחות, כ -7 דקות. השליכו כל מה שלא נפתח.
הגבירו את הלהבה לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הלינגוויני החם והמנוקז למחבת, מוסיפים את החמאה ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק את הפסטה עם הצדפות לזה מצופה יפה. מקלחת עם פטרוזיליה קצוצה ופירורי לחם קלויים.
טפטוף עם מנה יפה של שמן זית לפני ההגשה.