לינגוויני קרמי עם שרימפס וירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני שמנת עם שרימפס וירקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל, שיני שום, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: לינגוויני קרמי עם שרימפס וירקות, Linguine שרימפס מוקרם Cajun, ו מחבת אחת פרמז'ן מוקרם לינגוויני עם שרימפס.
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה בסיר.
מוסיפים 1/2 כפית מלח ופסטה; מבשלים 5 דקות.
הוסף ברוקולי; לבשל 3 דקות או עד פסטה הוא אל דנטה.
מסננים דרך מסננת מעל קערה, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ופטריות למחבת; לטגן 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, שרימפס וגזר; לטגן במשך 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת פסטה, 1/2 כוס מים פסטה, גבינת שמנת ופלפל למחבת; מבשלים במשך 3 דקות או עד גבינה נמסה שרימפס נעשים, ערבוב מדי פעם.
בחירה בת-קיימא: חפש את חותמת הייעוץ לניהול ימי כדי להבטיח שאתה עושה בחירה ידידותית לסביבה.