לינצר טורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Linzertorte. מתאים ל-9 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, שקדים blanched הקרקע, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Linzertorte, Linzertorte, ו Linzertorte (מתכונים דומים).
הוראות
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח, שקדים, קינמון, מלח ואבקת אפייה בקערה.
מערבבים סוכר מגורען וגבינת שמנת במעבד מזון; דופק 4 פעמים.
להוסיף וניל וביצה; דופק 3 פעמים.
מוסיפים תערובת קמח, דופק 10 פעמים או עד בשילוב. לחץ בעדינות על שני שלישים מהבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על גלישת פלסטיק כבדה, ומכסה בניילון נצמד נוסף. תרגע ל-30 דקות. לחץ בעדינות על הנותר שליש מהבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על גלישת פלסטיק כבדה, ומכסה בניילון נצמד נוסף.
להתגלגל למעגל 9 אינץ'. תרגע 30 דקות.
מגלגלים את החלק הגדול יותר של הבצק, שעדיין מכוסה, למעגל של 11 אינץ'. צמרמורת במשך 10 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
עבודה עם חלק גדול יותר של בצק, להסיר 1 גיליון של פלסטיק לעטוף; להתאים את הבצק למחבת טארט נשלפת 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
הסר גיליון עליון של פלסטיק; לקפל קצוות תחת. כפית ריבה לתוך קרום מוכן.
עבודה עם החלק הקטן יותר של הבצק, להסיר 1 גיליון של פלסטיק לעטוף.
חותכים בצק לרצועות 1/2 אינץ'. בעדינות להסיר רצועות בצק מגיליון התחתון של פלסטיק; לארגן עיצוב סריג על שימורים. אטמו רצועות בצק לקצה הקרום.
מניחים טארט על תבנית אפייה.
אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד הקרום הוא השחמה ומילוי הוא תוסס. מגניב על מתלה תיל.