ליקוקי עוף חמים
חם מלקק עוף דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם פלפל, כמון טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: חם מלקק עוף (אור בישול), סלט עוף חם, ו מטבל עוף חם נאשוויל.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב. לשפשף עוף עם תערובת תבלינים; בואו לעמוד 5 דקות.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 1 דקה בכל צד או עד השחמה קלה.
מוסיפים מים ויין למחבת; מכסים, מפחיתים חום ומבשלים 6 דקות או עד שהעוף נעשה.
הסר עוף מחבת. להפריש; להתחמם.
מוסיפים מיץ לימון 1/8 מלח כפית למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 4 דקות או עד מופחת 3 כפות.
הסר מהחום; מערבבים במרמלדה. רוטב כפית על עוף.