ליקר ביצים
ליקר ביצים הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 159 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם מאוד במחיר סביר משקאות עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, מלח, אגוז מוסקט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 17%, המנה הזו די גרועה. נסו לחם שוקולד צ'יפס ביצה עם זיגוג ביצה חמאה חומה, פודינג לחם קרואסון ביצה עם סירופ ביצה קרמל, ו קאפקייקס ליקר ביצים שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב תחילה 5 מרכיבים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מניחים חלמונים בקערה בינונית. מקציפים בהדרגה שליש מתערובת החלב החם לחלמונים.
מוסיפים תערובת חלמון לתערובת החלב החמה שנותרה, תוך ערבוב עם מטרפה. מבשלים על אש בינונית 1 דקה או עד מעובה מעט.
יוצקים לכד; מערבבים פנימה בורבון, ברנדי ווניל.
משטח כיסוי של ליקר ביצים עם נייר שעווה; במקרר לפחות 4 שעות או לילה.
מקשטים באגוז מוסקט נוסף, אם רוצים.