קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ליקר ביצים בורבון שוקולד

ליקר ביצים בורבון שוקולד
ליקר ביצים בורבון שוקולד יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1062 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קרם כבד, אבקת קקאו, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 80 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ליקר ביצים שוקולד עם בורבון, ליקר ביצים בורבון מייפל, ו ליקר ביצים בורבון תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שוקולד ואבקת קקאו בקערה חסינת חום. בסיר קטן מעל חום בינוני להביא 2 כוסות חלב לרתיחה ואז לשפוך על שוקולד ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את החלב והקרם הנותרים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
מניחים חלבונים ביצה בקערה של מיקסר עומד להקציף על נמוך עד מקציף, על 30 שניות. הגבירו את המהירות לבינונית והכו עד שחלבוני הביצה עבים וקצפוצים, כ -90 שניות. עם ריצת מערבל, זרם לאט במחצית הסוכר והכה עד incorporated, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים את החלבונים ביצה מוכה בקערה גדולה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מקום ערבוב קערה בחזרה על מיקסר עומד ולהוסיף חלמונים וסוכר הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
להקציף במהירות בינונית עד חלמונים מעובים צהוב חיוור, על 1 דקה. מהירות נמוכה יותר ואטית להוסיף תערובת חלב / שוקולד ו whisk עד משולב באופן מלא, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוסיפים בורבון ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
8
באמצעות מרית גומי מקפלים בעדינות חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד, מחלקים בין משקפיים ומגישים מקושטים עם שוקולד מגולח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט