קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ליקר ביצים בורבון שוקולד

ליקר ביצים בורבון שוקולד
ליקר ביצים בורבון שוקולד יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1062 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קרם כבד, אבקת קקאו, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 80 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ליקר ביצים שוקולד עם בורבון, ליקר ביצים בורבון מייפל, ו ליקר ביצים בורבון תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שוקולד ואבקת קקאו בקערה חסינת חום. בסיר קטן מעל חום בינוני להביא 2 כוסות חלב לרתיחה ואז לשפוך על שוקולד ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החלב והקרם הנותרים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מניחים חלבונים ביצה בקערה של מיקסר עומד להקציף על נמוך עד מקציף, על 30 שניות. הגבירו את המהירות לבינונית והכו עד שחלבוני הביצה עבים וקצפוצים, כ -90 שניות. עם ריצת מערבל, זרם לאט במחצית הסוכר והכה עד incorporated, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את החלבונים ביצה מוכה בקערה גדולה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקום ערבוב קערה בחזרה על מיקסר עומד ולהוסיף חלמונים וסוכר הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
להקציף במהירות בינונית עד חלמונים מעובים צהוב חיוור, על 1 דקה. מהירות נמוכה יותר ואטית להוסיף תערובת חלב / שוקולד ו whisk עד משולב באופן מלא, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים בורבון ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
8
באמצעות מרית גומי מקפלים בעדינות חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד, מחלקים בין משקפיים ומגישים מקושטים עם שוקולד מגולח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט