קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

ליקר ביצים עם קפה וקרם אירי

ליקר ביצים עם קפה וקרם אירי
צריך משקאות ללא גלוטן? ליקר ביצים עם קפה וקרם אירי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. לך לחנות ותביא קצפת, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו ליקר ביצים אירי קפה, קפה שמנת אירי, ו קרוק-קפה אירי קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בהדרגה להוסיף סוכר לביצים בקערת ערבוב זכוכית גדולה, לטאטא עד מעורבב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מערבבים יחד חצי וחצי, חלב ומלח בתנור הולנדי על חום בינוני נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, 12 עד 15 דקות או רק עד התערובת מתחילה בועה סביב קצוות מחבת. (לא להרתיח.)
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בהדרגה מערבבים חצי תערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה. מערבבים תערובת ביצה לתוך הנותרים תערובת חלב חם בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
תערובת בישול מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה מעט ו רשם מדחום 160 (כ 25 עד 30 דקות).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
הסר מהחום, ומערבבים 1 דקה.
6
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת דק לתוך קערת הגשה. מערבבים קפה, ליקר שמנת אירי, וניל; בואו מגניב 1 שעה. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קרםליקר קרם
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מקציפים קרם במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. מקפלים קצפת לתוך ליקר ביצים מקורר, ומקשטים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בייליס המקורי קרם אנדז קרם דה Menthe Thins עבור שוקולד מנטה.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
בייליס אייריש קריםבייליס אייריש קרים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים