קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

ליקר ביצים עם קפה וקרם אירי

ליקר ביצים עם קפה וקרם אירי
צריך משקאות ללא גלוטן? ליקר ביצים עם קפה וקרם אירי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. לך לחנות ותביא קצפת, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו ליקר ביצים אירי קפה, קפה שמנת אירי, ו קרוק-קפה אירי קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בהדרגה להוסיף סוכר לביצים בקערת ערבוב זכוכית גדולה, לטאטא עד מעורבב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מערבבים יחד חצי וחצי, חלב ומלח בתנור הולנדי על חום בינוני נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, 12 עד 15 דקות או רק עד התערובת מתחילה בועה סביב קצוות מחבת. (לא להרתיח.)
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בהדרגה מערבבים חצי תערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה. מערבבים תערובת ביצה לתוך הנותרים תערובת חלב חם בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
תערובת בישול מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה מעט ו רשם מדחום 160 (כ 25 עד 30 דקות).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
הסר מהחום, ומערבבים 1 דקה.
6
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת דק לתוך קערת הגשה. מערבבים קפה, ליקר שמנת אירי, וניל; בואו מגניב 1 שעה. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קרםליקר קרם
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מקציפים קרם במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. מקפלים קצפת לתוך ליקר ביצים מקורר, ומקשטים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בייליס המקורי קרם אנדז קרם דה Menthe Thins עבור שוקולד מנטה.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
בייליס אייריש קריםבייליס אייריש קרים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)