ליקר ביצים עם קפה וקרם אירי
צריך משקאות ללא גלוטן? ליקר ביצים עם קפה וקרם אירי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. לך לחנות ותביא קצפת, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו ליקר ביצים אירי קפה, קפה שמנת אירי, ו קרוק-קפה אירי קרם (מתכונים דומים).
הוראות
בהדרגה להוסיף סוכר לביצים בקערת ערבוב זכוכית גדולה, לטאטא עד מעורבב. תניח בצד.
מערבבים יחד חצי וחצי, חלב ומלח בתנור הולנדי על חום בינוני נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, 12 עד 15 דקות או רק עד התערובת מתחילה בועה סביב קצוות מחבת. (לא להרתיח.)
בהדרגה מערבבים חצי תערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה. מערבבים תערובת ביצה לתוך הנותרים תערובת חלב חם בתנור ההולנדי.
תערובת בישול מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה מעט ו רשם מדחום 160 (כ 25 עד 30 דקות).
הסר מהחום, ומערבבים 1 דקה.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת דק לתוך קערת הגשה. מערבבים קפה, ליקר שמנת אירי, וניל; בואו מגניב 1 שעה. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
מקציפים קרם במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. מקפלים קצפת לתוך ליקר ביצים מקורר, ומקשטים, אם תרצה בכך.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בייליס המקורי קרם אנדז קרם דה Menthe Thins עבור שוקולד מנטה.