ליקר ביצים עם שוקולד ותבלינים
שוקולד וספייס ליקר ביצים יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1224 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, סוכר, פלפל קאיין טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, ו קאפקייקס Spice Eggnog.
הוראות
להביא 1 כוס קרם לרתיחה על אש נמוכה. בינתיים, מניחים שוקולד בקערה בינונית.
יוצקים קרם חם על שוקולד ומערבבים עד מומס.
מוסיפים את השמנת שנותרה ומניחים בצד.
מניחים חלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד ולהקציף על מהירות נמוכה עד מקציף, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה, צופה בזהירות, לנצח עד שהם על עקביות של קצף גילוח, על 90 שניות. להפחית מהירות בינונית. עם ריצת מיקסר, להוסיף חצי סוכר ופעימה עד incorporated, כ -30 שניות.
מעבירים לבנים לקערה גדולה. אל תשטוף קערה.
מוסיפים חלמונים ביצה ושאר סוכר, קאיין, וקינמון עד עכשיו-ריק לעמוד מיקסר קערה והכה במהירות בינונית גבוהה עד צהוב חיוור ריבוני, כיבוי המכונה גירוד הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך, על 2 דקות בסך הכל.
מוסיפים וניל, חלב, תערובת שמנת / שוקולד, ואלכוהול ומערבבים במהירות נמוכה לשלב.
באמצעות מרית גומי או לטאטא כף יד, לקפל את הלבנים מוקצף לתוך תערובת חלמון ביצה / חלב עד משולב לחלוטין.
מגישים על ידי מצקת לגביעים וקישוט עם פלפל קאיין טחון נוסף ומקל קינמון.