ליקר הביצים הקרמי של דודה קאט.
ליקר הביצים הקרמי של דודה קאט יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1036 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך ויסקי, קצפת, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד קרמי שוקולד פאדג'של דודה Teen, ליקר ביצים קרמי, ו ליקר ביצים בצבע קרם.
הוראות
מחממים חלב בסיר גדול מעל חום בינוני. (לא להרתיח.)
לנצח ביצים ומלח במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד עבה וחיוור; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב. בהדרגה מערבבים על רבע חלב חם לתוך תערובת ביצה; להוסיף חלב חם הנותרים, ערבוב כל הזמן.
מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, 25 עד 30 דקות או עד תערובת חלב מתעבה ומגיע 16
מערבבים בורבון, וניל, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט.
הסר מהחום, וקריר. לכסות ולהירגע עד 2 ימים.
מקציפים קרם במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. מקפלים קצפת לתערובת חלב.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כפית אגוז מוסקט לפני ההגשה.