ליקר קוקוס
גשו לסופר וקנו קינמון טחון, חלב מרוכז, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. וזה די טוב. נסו ליקר קוקוס, ליקר אגוזי לוז קוקוס, ו קוקונט Eggnog {Rum Edition} (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים לעומק של 1 אינץ ' לתחתית של דוד כפול על חום בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים; מקום קרם וביצים בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים. לבשל, ערבוב כל הזמן, 4 דקות או עד התערובת מתעבה ומגיע 16
הסר מהחום, ולהעביר לקערה גדולה.
מערבבים בחלב קוקוס וב-5 המרכיבים הבאים. כיסוי וצינה 3 שעות.
תעשה את זה קינוח! שאריות לא סביר, אבל אם יש לך אותם, להפוך אותם לפינוק קפוא טעים.
יוצקים תערובת לתוך מכונת גלידה, ומקררים אותו על פי הוראות היצרן. התוצאות יהיו מעט רכות יותר מאשר גלידה מסורתית בגלל הרום. נסה את זה טפטף עם רוטב קרמל.