ליקר קפה פודינג לחם עם רוטב קרמל
פודינג לחם ליקר קפה עם רוטב קרמל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך חלב, קינמון טחון, ליקר קפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ליקר קפה פודינג לחם עם רוטב קרמל, פודינג קרמל עם רוטב קרמל קרמי, ו פודינג לחם Bluewater עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה רדודה 1 1/2 ליטר. תניח בצד. לזרוק קוביות לחם עם חמאה מומסת, ולמקם חצי מהם בתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים דובדבנים או אגוזי פקאן. למעלה עם קוביות לחם עם חמאה שנותרו.
בקערה גדולה, להקציף ביצים, 1/2 כוס סוכר, וניל, תמצית שקדים ומלח.
מחממים חלב וליקר קפה בסיר קטן, ולאחר מכן לטאטא לתוך תערובת ביצים.
יוצקים תערובת על לחם. לחץ בעדינות, כדי להרטיב את קוביות הלחם.
בואו לעמוד 30 דקות. לחץ שוב על קוביות לחם.
מערבבים נשאר 1/4 כוס סוכר וקינמון בקערה.
כדי להפוך את רוטב הקרמל: בסיר 2 ליטר, להביא סוכר חום, חמאה, וסירופ תירס לרתיחה. מערבבים עד חלקה. להרתיח במשך 1 דקה.
יוצקים מעל קוביות לחם לחות.
מניחים צלחת אפייה בתבנית אפייה גדולה יותר.
יוצקים קצת מים רותחים במחבת הגדולה באמצע הצד של צלחת אפייה קטנה יותר.
אופים במשך 45 עד 50 דקות, או עד הזהב.