קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ללא גלוטן s ' more ברים

ללא גלוטן s ' more ברים
גשו לסופר וקנו סוכר חום, ביצה, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ממתקים ללא סוכר שוקולד מריר {אגוזים, מוצרי חלב וגלוטן}, ברי ארוחת בוקר אוכמניות – ללא גלוטן, ילדים ללא סוכר, ו חטיפי שיבולת שועל Superfood {ללא גלוטן וללא סוכר מזוקק} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו 8 אינץ ' מתכת מרובע אפיית מחבת עם רדיד אלומיניום, המאפשר לסכל להאריך על קצה המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מניחים קרקרים במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מוסיפים קמח וסוכר לפירורים; דופק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מוסיפים חמאה; דופק 15 פעמים או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6
הוסף ביצה; תהליך עד לח. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים ב 350 במשך 15 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
קוק קרם בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
הסר מהחום.
10
מוסיפים שוקולד, ערבוב עד חלקה. מקפלים במרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
11
מורחים תערובת שוקולד על קרום מקורר. מכסים ומקררים 2 שעות ו -30 דקות או עד המשרד. מחזיק קצוות של נייר, להרים תערובת מן המחבת, בזהירות לקלף את רדיד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מניחים על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
חתוך לסורגים.
14
ילדים יכולים לעזור: הילדים שלי אוהבים לדחוף את תערובת הפירורים לתוך המחבת, ולאחר מכן ממיסים את השוקולד ומערבבים במרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף