ללא גלוטן s ' more ברים
גשו לסופר וקנו סוכר חום, ביצה, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ממתקים ללא סוכר שוקולד מריר {אגוזים, מוצרי חלב וגלוטן}, ברי ארוחת בוקר אוכמניות – ללא גלוטן, ילדים ללא סוכר, ו חטיפי שיבולת שועל Superfood {ללא גלוטן וללא סוכר מזוקק} (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8 אינץ ' מתכת מרובע אפיית מחבת עם רדיד אלומיניום, המאפשר לסכל להאריך על קצה המחבת.
מניחים קרקרים במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח וסוכר לפירורים; דופק עד בשילוב.
מוסיפים חמאה; דופק 15 פעמים או עד מעורבב.
הוסף ביצה; תהליך עד לח. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון של מחבת מוכן.
אופים ב 350 במשך 15 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
קוק קרם בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מוסיפים שוקולד, ערבוב עד חלקה. מקפלים במרשמלו.
מורחים תערובת שוקולד על קרום מקורר. מכסים ומקררים 2 שעות ו -30 דקות או עד המשרד. מחזיק קצוות של נייר, להרים תערובת מן המחבת, בזהירות לקלף את רדיד.
ילדים יכולים לעזור: הילדים שלי אוהבים לדחוף את תערובת הפירורים לתוך המחבת, ולאחר מכן ממיסים את השוקולד ומערבבים במרשמלו.