ללא גלוטן הריסה קלוי טאקו בטטה
מתכון ללא גלוטן הריסה קלוי טאקו בטטה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 50 דקות. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה, קינואה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אורז שחור עם דלעת צלויה, הריסאן וגבינת עיזים {ללא גלוטן, + צמחוני}, סלט קוצצים סתיו עם סלק קלוי + תפוחי אדמה מתוקים ורוטב תפוח (ללא גלוטן & טבעוני בקלות!), ו צ'יפוטלה אפוי בטטה וקישואים (טבעוני, ללא גלוטן) עם חרדל דבש חריף תוצרת בית (ללא גלוטן עם אופציה טבעונית) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 218°. בקערה בינונית, לזרוק מרכיבים מילוי תפוחי אדמה, ציפוי חתיכות באופן שווה. סדר על גיליון עוגיות גדול ungreased.
אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד חום זהוב ופריך.
בינתיים, לערבב מצרכים סלט Herbed, ערבוב היטב; להפריש. בסיר 2 ליטר, מחממים 2 כוסות מים לרתיחה.
להוסיף קינואה; לבשל 10 דקות.
לנקז היטב. מסדרים על דף עוגיות ungreased אחר; לזרוק עם 2 כפיות שמן.
מניחים גיליון עוגיות של קינואה בתנור עם תפוחי אדמה מתוקים במהלך 10 הדקות האחרונות של זמן לאפות טוסט קל, ערבוב פעם אחת.
למלא כל טורטייה עם מילוי תפוחי אדמה, סלט, מנה של יוגורט 1 כף קינואה קלוי.