ללא גלוטן יום שלישי: באטרס אגוז טבול שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד טבל Nutter באטרס. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 155 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: באטרס נאטר תוצרת בית ללא גלוטן, ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, ו ללא גלוטן יום שלישי: קערה אחת עוגת שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד. לעבד שיבולת שועל ללא גלוטן במעבד מזון עד בסדר. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד שיבולת שועל טחון, קמח אורז, קורנפלור, קמח אורז מתוק, מלח, מסטיק xanthan.
בקערת ערבוב גדולה או קערה של מערבל לעמוד, שמנת יחד קיצור ירקות, חמאת בוטנים חלקה, וסוכר מגורען. קרם במשך 30 שניות (השתמש במהירות גבוהה על מיקסר כף יד או מהירות בינונית גבוהה על מערבל לעמוד).
מוסיפים ביצה ומערבבים במשך 15 שניות נוספות. לגרד את הצדדים של קערה ומערבבים במשך 15 שניות נוספות.
הפחת את מהירות המערבל לרמה בינונית-נמוכה והוסף מרכיבים יבשים.
מערבבים עד צורות הבצק. מחלקים בצק לשניים. Pat כל מחצית לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד. לצנן בצק במשך 20 דקות.
מפזרים קמח אורז לבן קלות על משטח עבודה. באמצעות מערוך, לרדד סיבוב בצק אחד עד כ 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים בצק עם חותך עוגיות עגול 3 אינץ'.
העברת עוגיות לתבנית אפייה מוכנה. (אני משתמש במרית עוגיות מאובקת בקמח אורז כדי להעביר את הבצק למחבת.)
אופים במשך 12-15 דקות או עד עוגיות קלות חום.
העברת עוגיות למתלה תיל כדי להתקרר. חזור עם הבצק שנותר.
בעוד עוגיות מגניב, להכין את המילוי: בקערה קטנה, שמנת יחד חמאת בוטנים סוכר ממתקים עד חלקה.
הוסף מים. מילוי צריך להיות חלק. אם המילוי הוא עבה מדי כדי להפיץ, להוסיף כפית נוספת של מים. כריך מקורר עוגיות יחד עם שכבה דקה של מילוי.
מניחים עוגיות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
ממיסים שוקולד בקערה גדולה על סיר של מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות עד חלקה.
הסר קערה מהחום. טובלים עוגיות, אחד בכל פעם, בשוקולד נמס. (אם שוקולד מתחיל להקשיח לפני שסיימת לטבול את העוגיות, להחזיר את הקערה לדוד הכפול.)
מניחים עוגיות טבולות בחזרה על גיליון אפייה מצופה קלף. אם תרצה, טפטף קצת מהשוקולד המומס על גבי כל עוגייה. לאחר כל העוגיות כבר טבל, צמרמורת במשך 20 דקות. חנות עוגיות במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.