תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד טבל Nutter באטרס. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 155 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: באטרס נאטר תוצרת בית ללא גלוטן, ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, ו ללא גלוטן יום שלישי: קערה אחת עוגת שוקולד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד. לעבד שיבולת שועל ללא גלוטן במעבד מזון עד בסדר. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד שיבולת שועל טחון, קמח אורז, קורנפלור, קמח אורז מתוק, מלח, מסטיק xanthan.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
(כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערת ערבוב גדולה או קערה של מערבל לעמוד, שמנת יחד קיצור ירקות, חמאת בוטנים חלקה, וסוכר מגורען. קרם במשך 30 שניות (השתמש במהירות גבוהה על מיקסר כף יד או מהירות בינונית גבוהה על מערבל לעמוד).
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים מוקרמת
קיצור ירקות
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
העברת עוגיות לתבנית אפייה מוכנה. (אני משתמש במרית עוגיות מאובקת בקמח אורז כדי להעביר את הבצק למחבת.)
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים במשך 12-15 דקות או עד עוגיות קלות חום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
העברת עוגיות למתלה תיל כדי להתקרר. חזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
11
בעוד עוגיות מגניב, להכין את המילוי: בקערה קטנה, שמנת יחד חמאת בוטנים סוכר ממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
הוסף מים. מילוי צריך להיות חלק. אם המילוי הוא עבה מדי כדי להפיץ, להוסיף כפית נוספת של מים. כריך מקורר עוגיות יחד עם שכבה דקה של מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
13
מניחים עוגיות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
ממיסים שוקולד בקערה גדולה על סיר של מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
הסר קערה מהחום. טובלים עוגיות, אחד בכל פעם, בשוקולד נמס. (אם שוקולד מתחיל להקשיח לפני שסיימת לטבול את העוגיות, להחזיר את הקערה לדוד הכפול.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
16
מניחים עוגיות טבולות בחזרה על גיליון אפייה מצופה קלף. אם תרצה, טפטף קצת מהשוקולד המומס על גבי כל עוגייה. לאחר כל העוגיות כבר טבל, צמרמורת במשך 20 דקות. חנות עוגיות במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.