ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 816 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גלידה, ללא גלוטן יום שלישי: טארט עגבניות עם פרמזן-רוזמרין קרום, ו ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי עוגת גבינה בטטה.
הוראות
עבור בצק טארט בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, ומלח.
Fit stand מיקסר עם מצורף משוט שטוח. בקערה של מערבל לעמוד, שמנת יחד חמאה, סוכר, ווניל במהירות בינונית עד צורות הדבק עבה תערובת מתבהרת מעט, כ 90 שניות.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים במשך 30 שניות.
התערובת תהיה יבשה ומתפוררת.
עצור מיקסר לגרד את הקערה. הפעל מערבל בחזרה למהירות בינונית.
מערבבים עד הבצק יוצר, כשתי דקות.
תרסיס קל 10 אינץ ' טארט פאן עם תרסיס בישול שאינו מקל. להפוך את הבצק למחבת מוכנה. באמצעות הידיים, לחץ על הבצק באופן שווה לתחתית ולצדדים של מחבת. הבצק נוקשה וייקח כמה דקות ללחוץ לתוך המחבת.
מכסים את המחבת בניילון נצמד ומקררים במשך שעתיים.
מחממים תנור ל 191°. כאשר התנור מחומם מראש, להסיר מחבת טארט מהמקרר. לנקב את הקרקעית ואת הצדדים במזלג.
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
הסר מחבת מהתנור ומניח על מתלה תיל כדי להתקרר.
כאשר מגניב, אם תרצה, להכין מילוי גנאש ויוצקים לתוך פגז טארט.
למילוי: אם משתמשים באגוזים, מניחים במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אגוזים הם ארומטיים ופשוט להתחיל חום. אגוזים קלויים מגניבים על תבנית אפייה. כאשר מגניב, להפיץ אגוזים באופן שווה על החלק התחתון של קליפת טארט אפוי.
בסיר קטן (2 ליטר), להביא קרם לרתיחה מעל חום בינוני. כאשר קרם רותח, להסיר מן החום. מערבבים בשוקולד. באמצעות כף עץ, מערבבים תערובת עד שהשוקולד נמס וגנאש מבריק.
יוצקים גנאש לתוך קליפת טארט אפוי.
צ ' יל טארט במשך ארבע שעות או לילה.
הסר טארט מהמקרר כשעה לפני ההגשה.