קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק

ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 816 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גלידה, ללא גלוטן יום שלישי: טארט עגבניות עם פרמזן-רוזמרין קרום, ו ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי עוגת גבינה בטטה.

הוראות

1
עבור בצק טארט בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז לבןקמח אורז לבן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
Fit stand מיקסר עם מצורף משוט שטוח. בקערה של מערבל לעמוד, שמנת יחד חמאה, סוכר, ווניל במהירות בינונית עד צורות הדבק עבה תערובת מתבהרת מעט, כ 90 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים במשך 30 שניות.
4
התערובת תהיה יבשה ומתפוררת.
5
עצור מיקסר לגרד את הקערה. הפעל מערבל בחזרה למהירות בינונית.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים עד הבצק יוצר, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
תרסיס קל 10 אינץ ' טארט פאן עם תרסיס בישול שאינו מקל. להפוך את הבצק למחבת מוכנה. באמצעות הידיים, לחץ על הבצק באופן שווה לתחתית ולצדדים של מחבת. הבצק נוקשה וייקח כמה דקות ללחוץ לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מכסים את המחבת בניילון נצמד ומקררים במשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מחממים תנור ל 191°. כאשר התנור מחומם מראש, להסיר מחבת טארט מהמקרר. לנקב את הקרקעית ואת הצדדים במזלג.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר מחבת מהתנור ומניח על מתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
כאשר מגניב, אם תרצה, להכין מילוי גנאש ויוצקים לתוך פגז טארט.
13
למילוי: אם משתמשים באגוזים, מניחים במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אגוזים הם ארומטיים ופשוט להתחיל חום. אגוזים קלויים מגניבים על תבנית אפייה. כאשר מגניב, להפיץ אגוזים באופן שווה על החלק התחתון של קליפת טארט אפוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
בסיר קטן (2 ליטר), להביא קרם לרתיחה מעל חום בינוני. כאשר קרם רותח, להסיר מן החום. מערבבים בשוקולד. באמצעות כף עץ, מערבבים תערובת עד שהשוקולד נמס וגנאש מבריק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
יוצקים גנאש לתוך קליפת טארט אפוי.
16
צ ' יל טארט במשך ארבע שעות או לילה.
17
הסר טארט מהמקרר כשעה לפני ההגשה.