קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: ברים לימון

ללא גלוטן יום שלישי: ברים לימון
ללא גלוטן יום שלישי: ברים לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1984 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך גרידת לימון, סוכר ממתקים, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי דגני דובדבן תפוחים, ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי עוגת גבינה בטטה, ו ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הקרום: מחממים תנור ל 350°f. תרסיס מחבת שמונה אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל. מחבת עם שתי פיסות נייר קלף. (נייר צריך להצטלב במחבת ו overhang הקצוות על ידי כשני סנטימטרים.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, קורנפלור, מסטיק xanthan. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
תוסיף חמאה. דופק עד שלא יישארו חתיכות גדולות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
הוסף מים. דופק עד שהמים נספגים וצורת הבצק, כ-45 שניות של פולסים ארוכים. (בבצק הראשון יהיה סנדי. תמשיך לפעום עד שזה יתחבר.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
להפוך את הבצק על הדלפק. תלחץ על הכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
לחץ על הבצק באופן שווה לתוך מחבת מוכנה. (כדי לעשות את זה קל, אני מחלק את הבצק שלי בארבעה חלקים ומניח חתיכה אחת בכל פינה של המחבת. לאחר מכן אני לוחץ את הבצק למטה לכיוון מרכז המחבת עד שהמחבת מכוסה באופן שווה על ידי הבצק.) Chill במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים קרום עד חום זהוב, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הכן את המילוי תוך הקרום הוא אפייה, לשפשף סוכר וגרידת לימון יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
כאשר הקרום הוא חום זהוב, להסיר מחבת מהתנור. להניח בצד על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים ביצים, מיץ לימון וקמח אורז לבן לסוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
קמח אורז לבןקמח אורז לבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
11
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
יוצקים מעל קרום. החזירו מחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
אופים עד מילוי מוגדר ולא נענוע, על 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הסר מחבת מהתנור ומניח על מתלה תיל כדי להתקרר. ברים צוננים במשך שעתיים, או לילה, במקרר. להרים ברים, באמצעות נייר קלף כסיוע, מתוך מחבת. אבק עם סוכר של קונדיטור, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
חותכים לריבועים.