ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 244 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. אם יש לך תבלין פשטידת דלעת, שוקולד ללא אלרגן, קיצור מוצק ללא סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת זנגביל ללא גלוטן (ללא אלרגן), ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת, ו ללא גלוטן יום שלישי: קערה אחת עוגת שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick.
בקערה קטנה, להקציף יחד ארוחת פשתן ומים חמים. אפשר לשבת חמש דקות. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח אורז לבן, אבקת קקאו, עמילן תפוחי אדמה, תבלין פשטידת דלעת, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, ומסטיק xanthan. בקערה גדולה, קרם יחד קיצור וסוכר עד צורות להדביק עבה.
מוסיפים תערובת סעודת פשתן. קרם עד אור ורך, על 30 שניות.
מוסיפים חצי מרכיבים יבשים.
מערבבים על מהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב. הבלילה תהיה עבה. כבה את המיקסר.
מערבבים עד בשילוב, הבלילה תהיה עבה ורך, על 20 שניות. כבה את המיקסר.
הוסף מרכיבים יבשים הנותרים. הפעל מיקסר.
מערבבים עד בשילוב. כבה מערבל, להוסיף דלעת הנותרים שוקולד נמס. הפעל מיקסר. תערובת, על בינוני-נמוך עד הבלילה עבה ורך, על 30 שניות.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים עד העוגה מוגדר (עוגה צריכה להיות ארומטית ולא jiggly), על 30 דקות.
הסר מהתנור, מניחים מחבת על מתלה תיל, ולאפשר להתקרר.