ללא גלוטן יום שלישי: מקלות מוצרלה
ללא גלוטן יום שלישי: מקלות מוצרלה יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 301 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5393 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן צמחי, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת, ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, ו ללא גלוטן יום שלישי: S ' More פאי (מתכונים דומים).
הוראות
קו עד שלוש צלחות על הדלפק שלך. על הצלחת הראשונה, לטאטא יחד קמח אורז לבן, שום מגורען, מלח, בזיליקום יבש, ופלפל שחור טחון טרי. בצלחת השנייה, להקציף ביצים עד חלקה. על צלחת שלישית, מניחים פירורי לחם.
חותכים מקלות גבינה לשניים.
רול גבינת מחרוזת בקמח אורז לבן, ציפוי היטב. אתה לא רוצה שום כתמים חשופים על מקל הגבינה. שמור על קצות המעיל של מקל גבינה עם קמח. זה מונע מקל "דולף" במהלך הטיגון.
רול גבינה מקל ביצה, ציפוי ביסודיות. להחזיר גבינה מקל קמח אורז לבן מעיל שוב. חזור שוב ביצה מעיל ביסודיות. לבסוף, לגלגל מקלות מצופה בפירורי לחם.
מניחים מקל מצופה על תבנית אפייה או צלחת גדולה. חזור עד שכל המקלות מצופים. מקלות גבינה צוננים במשך חמש דקות.
חום 1/2 אינץ 'של שמן במחבת 8 אינץ'.
מפזרים מעט קמח אורז לבן על פני השטח של השמן. אם הקמח רוחש, השמן מוכן.
שים שישה מקלות גבינה במחבת. מטגנים במשך 30 שניות. באמצעות מרית חסינת חום, רול מקלות בשמן כדי להפוך. מטגנים 30 שניות נוספות או עד המקלות הם חום זהוב. אם כל גבינה מתחילה לדלוף, להסיר מקלות משמן.
חזור עם מקלות גבינה שנותרו.