ללא גלוטן יום שלישי: סופגניות תפוח טבעוניות
ללא גלוטן יום שלישי: סופגניות תפוח טבעוניות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 238 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אבקת אפייה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 3645 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: מאפינס לחם בננה טבעוני, ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות, ו ללא גלוטן יום שלישי: תפוח גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לשלב קמח אורז חום, עמילן תפוחי אדמה, עמילן טפיוקה, סוכר חום כהה, אבקת אפייה, קינמון טחון, מלח, מסטיק xanthan, ואגוז מוסקט הקרקע.
בקערה קטנה, לשלב זרעי פשתן הקרקע ומים חמים. מערבבים. אפשר לטוסטנד למשך 30 שניות.
מוסיפים פשתן הקרקע, מיץ תפוחים, ושמן לייבושמרכיבים.
מערבבים עד שנוצר בצק. הבצק יהיה מעט דביק.
דלפק קמח אורז לבן בנדיבות.
מעביר בצק לדלפק. אורז לבן בנדיבות קמח העליון של הבצק. טפיחה בצק לתוך מלבן עבה 1/2 אינץ'.
גיליון אפייה קו עם מגבות נייר ומניחים סוכר מגורען בקערה. תניח את שניהם בצד.
הוסף מספיק שמן לתנור ההולנדי כדי למדוד עומק של כ 1 1/2 אינץ'.
לטבול 2 1/2 אינץ חותך לתוך קמח אורז לבן.
חותכים את הבצק לסבבים. לטבול 3/4 אינץ חותך לתוך קמח אורז לבן.
חותכים מרכזי לתוך סופגניות עם חותך קטן.
בעדינות מניחים סופגניות לתוך שמן חם. מטגנים עד שהסופגניות עולות לראש השמן, כשתי דקות. באמצעות ידיות של שתי כפיות עץ, בזהירות להעיף סופגניות. (אם לאחר שתי דקות סופגניות לא לעלות על גבי שמן, להעיף בכל מקרה.) מטגנים סופגניות דקה נוספת.
באמצעות עכביש (סקימר סיני), להסיר סופגניות משמן חם.
ניקוז במשך כמה שניות על מגבות נייר.
העברה לסוכר מגורען. אתה רוצה לצפות את הסופגניות בסוכר בעוד הסופגניות חמות עדיין או הסוכר לא מקל. חזור עם הבצק שנותר.
עבור חורי סופגניות: בזהירות במקום חורי סופגניות לתוך שמן חם. מטגנים לדקה אחת. תסתובב, תטגן עוד דקה.