ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק דגנים מלאים
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך עמילן תפוחי אדמה, קמח אורז חום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק, ללא גלוטן יום שלישי: תירס-בצל ירוק פנקייק, ו ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק סופגניית תפוחים סיידר.
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח דורה, קמח אורז חום, ארוחת פשתן טחון, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. בקערה קטנה, להקציף יחד חלב, ביצים, שמן, תמצית וניל.
יוצקים מרכיבים רטובים על מרכיבים יבשים ומקציפים עד חלקה.
שמן קל מחבת מחבת מחבת שטוחה עם שמן צמחי.
מחממים מחום מעל חום בינוני-גבוה.
יוצקים הבלילה, כ 1/4 כוס לכל פנקייק, על מחבת. (בלילה צריך לרחוש כאשר הוא פוגע במחבת. )
מבשלים במשך כשלוש דקות. הפוך פנקייק כאשר בועות מופיעות על פני השטח של פנקייק ולהתחיל פופ. הפנקייק צריך להתחיל להיראות כמעט יבש. הפוך ומבשל עוד 1-1 1/2 דקות.