קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים גרהם

ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים גרהם
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד קרקרים, ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים תוצרת בית קלים, ו קרקרים ללא גלוטן גרהם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה של מעבד מזון, לשלב מרכיבים יבשים. דופק לשלב. (אם אין לך מעבד מזון, לטאטא מרכיבים יבשים יחד בקערת ערבוב בינונית.)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
תוסיף את החמאה. דופק עד תערובת הקמח הוא גס. לא חתיכות גדולות של חמאה צריך להישאר. (או לחתוך חמאה קרה לתערובת קמח עם חותך מאפה, שני סכינים או על ידי שפשוף החמאה בין האצבעות.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
מוסיפים חלב ודבש. דופק עד לקבלת הבצק. (או מערבבים באמצעות כף עץ.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
להפוך את הבצק על חתיכת אורז קל מקומח של נייר קלף 12x16.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
ללטף בצק לתוך מלבן. אבק את החלק העליון של הבצק בקלילות עם קמח אורז.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
מניחים עוד פיסת נייר קלף בגודל 12 על 16 אינץ ' על גבי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מרדדים בצק החוצה עד שהוא מכסה את כל הנייר. מלבן הבצק יהיה על 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
בזהירות להסיר פיסת נייר קלף העליון.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
העברת בצק, עם נייר קלף תחתון, למחבת אפייה 12 x 18.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
באמצעות גלגל פיצה, להבקיע את הבצק לתוך מלבנים. (המלבנים צריכים להיות 6 x 2 3/4 אינץ ' גדול עבור "רגיל" קרקרים גרהם ו 3 על ידי 2 3/4 עבור "s ' more" גודל קרקר גרהם. הקרקרים יתפרקו לאחר האפייה. אל תדאג אם הבצק נראה עדיין לגעת לאחר ניקוד עם גלגל הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
בצק זין בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
בצק רגוע במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
אופים במשך 15 דקות או עד חום שווה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הסר קרקרים מן המחבת ומניח על מתלה חוט להתקרר. (אני מחליק את הקלף, עם הקרקרים, ישירות על מדף הקירור.)
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
אפשר לקרקרים להתקרר לחלוטין. לשבור לאורך קווים הבקיע.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה