קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים גרהם

ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים גרהם
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד קרקרים, ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים תוצרת בית קלים, ו קרקרים ללא גלוטן גרהם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה של מעבד מזון, לשלב מרכיבים יבשים. דופק לשלב. (אם אין לך מעבד מזון, לטאטא מרכיבים יבשים יחד בקערת ערבוב בינונית.)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תוסיף את החמאה. דופק עד תערובת הקמח הוא גס. לא חתיכות גדולות של חמאה צריך להישאר. (או לחתוך חמאה קרה לתערובת קמח עם חותך מאפה, שני סכינים או על ידי שפשוף החמאה בין האצבעות.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
מוסיפים חלב ודבש. דופק עד לקבלת הבצק. (או מערבבים באמצעות כף עץ.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
להפוך את הבצק על חתיכת אורז קל מקומח של נייר קלף 12x16.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
ללטף בצק לתוך מלבן. אבק את החלק העליון של הבצק בקלילות עם קמח אורז.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מניחים עוד פיסת נייר קלף בגודל 12 על 16 אינץ ' על גבי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מרדדים בצק החוצה עד שהוא מכסה את כל הנייר. מלבן הבצק יהיה על 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
בזהירות להסיר פיסת נייר קלף העליון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
העברת בצק, עם נייר קלף תחתון, למחבת אפייה 12 x 18.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
באמצעות גלגל פיצה, להבקיע את הבצק לתוך מלבנים. (המלבנים צריכים להיות 6 x 2 3/4 אינץ ' גדול עבור "רגיל" קרקרים גרהם ו 3 על ידי 2 3/4 עבור "s ' more" גודל קרקר גרהם. הקרקרים יתפרקו לאחר האפייה. אל תדאג אם הבצק נראה עדיין לגעת לאחר ניקוד עם גלגל הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
בצק זין בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
בצק רגוע במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
אופים במשך 15 דקות או עד חום שווה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
הסר קרקרים מן המחבת ומניח על מתלה חוט להתקרר. (אני מחליק את הקלף, עם הקרקרים, ישירות על מדף הקירור.)
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
אפשר לקרקרים להתקרר לחלוטין. לשבור לאורך קווים הבקיע.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה