קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: תירס-בצל ירוק פנקייק

ללא גלוטן יום שלישי: תירס-בצל ירוק פנקייק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: תירס בצל ירוק פנקייק. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לך קמח תירס, חלב, מסטיק xanthan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק, ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק דגנים מלאים, ו ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק סופגניית תפוחים סיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, להקציף יחד קמח תירס, קמח אורז חום, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. בקערה קטנה, לשלב חלב, ביצים, ושמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
להקציף עם מזלג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים מרכיבים רטובים על פני מרכיבים יבשים. מערבבים עם מזלג עד חלקה.
4
מוסיפים תירס ובצל ירוק. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
שמן קל מחבת מחבת מחבת שטוחה עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
6
מחממים מחום מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
7
יוצקים הבלילה, כ 1/4 כוס לכל פנקייק, על מחבת. (בלילה צריך לרחוש כאשר הוא פוגע במחבת. )
ציוד שתשתמש בו
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
8
מבשלים עד בועות להופיע על הקצוות של פנקייק, כשלוש דקות. הפוך פנקייק ולבשל עוד 1-1 1/2 דקות.