קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

ללא גלוטן שחמה חמאה שוקולד צ'יפס עוגיות

ללא גלוטן שחמה חמאה שוקולד צ'יפס עוגיות
ללא גלוטן שחמה חמאה שוקולד צ'יפס עוגיות נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 94 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שוקולד צ'יפס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו שוקולד מריר שוקולד חמאה שוקולד צ'יפס עוגיות, שוקולד צ'יפס ללא גלוטן עוגיות שכבת ברים, ו שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גרנולה ברים (paleo, גלוטן, דגנים חינם) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים לעתים קרובות. בהתחלה, החמאה תהיה בועה וקצף. מבשלים עד מוצקים חמאה להפוך חום זהוב קלות. חמאה תהיה ארומטית, כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים חמאה לתוך קערה קטנה. (זה מונע ממנו overcooking) לאפשר להתקרר עד שזה רק מתחיל להתעבות אבל לא להגדיר באופן מלא, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים תנור ל 177°. ספריי 13 על ידי 9 אינץ ' פאן עם ספריי בישול nonstick. תניח בצד. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח שיבולת שועל, קמח אורז, קורנפלור, אבקת אפייה, ומלח. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב חמאה מצוחצחת מקוררת וסוכר חום כהה. קרם על מהירות בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
קמח אורזקמח אורז
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם. אפשר לביצים לשלב באופן מלא לפני הוספת הביצה הבאה. אחרי שאתה מוסיף את הביצה האחרונה, שמנת במשך 30 שניות. עצור מיקסר. לגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של הקערה. קרם במשך 30 שניות נוספות. תערובת ביצת חמאה תהיה קלה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
עצור מיקסר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים תערובת קמח ווניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
7
מערבבים עד צורות בצק נוקשה. עצור מיקסר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים שוקולד צ ' יפס וקוקוס. הפעל מערבל ותערבב עד המרכיבים משולבים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מורחים הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
אופים עד להגדיר חום זהוב, כ -35 דקות. מגניב במחבת ולאחר מכן לחתוך לסורגים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף