קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

למה אני קונה בשוק החקלאים

למה אני קונה בשוק החקלאים
למה אני קונה בשווקים החקלאים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 589 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, אבל גם, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו צ'ילי לכל החנות, עוגת גלידה, ו עוגת גלידת אוריאו (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש הרבה סיבות, באמת. כל העניין לאכול מקומי, כמובן. לתת לחקלאים את כל כספי המזון שלי במקום מעבדים וקמעונאים, אוכל טוב יותר ...אבל גם אוכל שמעולם לא ראיתי. דברים חדשים. כל שבוע. כמו אלה, כריכי שום, משמאל. רך יותר, ירוק יותר, טעם garlicky. נחמד.והירוקים. קיבלתי את אלה מהמשפחה התאילנדית שמוכרת בשוק. אין לי מושג מה הם. ההסבר היחיד שקיבלתי היה, " אנחנו מבשלים את זה עם דגים. אין מילה באנגלית עבורם."נמכר. אה, הם היו טובים עם דגים, מדי. אתה יכול להחליף בייבי בוק צ ' וי או תרד. אם הייתי יודע מה היו הירוקים, הייתי שותל כמה!דגים בסגנון אסייתי עם greens1 lb. הליבוט (או דג לבן בר קיימא אחר)מלח ופלפל taste1 tbs. שמן קנולה, scapes שום divided3, או 2 שיני שום, chopped1 צרור ירקות, או צ ' וי bok לרוטב:1 כוס מיסו soup1/2 כוס honey1/4 כוס סויה tsp. ג ' ינג ' ר קצוץ
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בייבי בוק צ ' ויבייבי בוק צ ' וי
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
Scapes שוםScapes שום
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
הליבוטהליבוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ירוקירוק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיסומיסו
2
מניחים את מרכיבי הרוטב במחבת רוטב קטנה וחום לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד הרוטב מצטמצם מעובה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מחממים תנור או גריל. לתנור, 350 מעלות. מעט שמן דגים ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים במשך כ 20 דקות או עד דגים הוא מוצק, אטום פתיתים בקלות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים את שאר שמן הקנולה במחבת, בגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את השום והטחון לשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיף את הירוקים ו לטגן רק עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
8
מגישים את הירוקים בתחתית, דגים על גבי ירקות ורסס על רוטב. הרוטב מצוין גם עבור ומטגנים מוקפצים, כגון אספרגוס.אם מישהו יודע את השם של הירוקים האלה, בבקשה תגיד לי!אבל ילדים אוכלים את זה?דיברתי על הרעיון של "תפריטי ילדים" ו "אוכל לילדים" המוגבל לאצבעות עוף ומקרוני וגבינה הם מיתוס בעבר, אז אין צורך להיכנס לזה כאן. שלי אכל את זה? בהחלט, וברגע שהגשה שלה הסתיימה, היא אכלה את רוב שלי לשניות. אתה פשוט לא יודע אם אתה לא מנסה.גם אם לפעמים אתה לא רוצה. כמו בערב שבו בן הזוג שלי ואני פינקנו את עצמנו בקילו של סלמון שנתפס בטבע שהוא עישן על הגריל. הילד הסתכל על החזיר והאטריות שלה, דחף אותו ואמר, "אני רוצה את זה!"מצביע על מותרות של 30 פאונד של פעם בשנה.הסתכלנו אחד על השני. כדאי לנו? אני forked על כמה עקיצות."אני אוהב את זה!"ילדונת קוראת. כמובן שהיא עושה. לאוכל טוב אין מגבלת גיל יותר מאשר שמישהו אומר לי שאני זקן מדי בשביל גביע גלידה.כמה טיפים על מתן דגים לילד שלך, עם זאת, לוודא שזה אחד האפשרויות קיימא יותר עבור הסביבה, ועל דברים כמו רמת זיהום כספית. אתם יכולים לקבל הרבה מידע על זה משעון מאכלי הים של מונטריי ביי אקווריום.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
גביע גלידהגביע גלידה
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ירוקירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

מרכיבים

1חבורהירוק, או בוק צ'ויירוק, או בוק צ'וי1שולחןשמן קנולה, מחולקשמן קנולה, מחולק1( חצילים)מחממים את שאר שמן הקנולה במחבת, גבוהה. מוסיפים את השום והטחון לשתי דקות. מוסיף את הירוקים ו לטגן רק עד נבולמחממים את שאר שמן הקנולה במחבת, גבוהה. מוסיפים את השום והטחון לשתי דקות. מוסיף את הירוקים ו לטגן רק עד נבול4שרימפס וורידיםדגים בסגנון אסייתי עם ירקותדגים בסגנון אסייתי עם ירקות3כריכי שום, או 2 שיני שום, קצוץכריכי שום, או 2 שיני שום, קצוץ2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קצוץג'ינג'ר קצוץ4שרימפס וורידיםאם מישהו יודע את השם של הירוקים האלה, בבקשה תגיד ליאם מישהו יודע את השם של הירוקים האלה, בבקשה תגיד לי4שרימפס וורידיםמגישים את הירוקים בתחתית, דגים על גבי ירקות ורסס על רוטב. הרוטב מצוין גם עבור ומטגנים מוקפצים, כגון אספרגוסמגישים את הירוקים בתחתית, דגים על גבי ירקות ורסס על רוטב. הרוטב מצוין גם עבור ומטגנים מוקפצים, כגון אספרגוס454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.הליבוט (או דג לבן בר קיימא אחר)הליבוט (או דג לבן בר קיימא אחר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק מיסומרק מיסו4שרימפס וורידיםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות4שרימפס וורידיםאבל גם אוכל שמעולם לא ראיתי. דברים חדשים. כל שבוע. כמו אלה, כריכי שום, משמאל. רך יותר, ירוק יותר, טעם garlicky. נחמדאבל גם אוכל שמעולם לא ראיתי. דברים חדשים. כל שבוע. כמו אלה, כריכי שום, משמאל. רך יותר, ירוק יותר, טעם garlicky. נחמד4שרימפס וורידיםאבל האם ילדים אוכלים את זהאבל האם ילדים אוכלים את זה4שרימפס וורידיםמחממים תנור או גריל. לתנור, 350 מעלות. מעט שמן דגים ומלח ופלפל. אופים במשך כ 20 דקות או עד דגים הוא מוצק, אטום פתיתים בקלותמחממים תנור או גריל. לתנור, 350 מעלות. מעט שמן דגים ומלח ופלפל. אופים במשך כ 20 דקות או עד דגים הוא מוצק, אטום פתיתים בקלות4שרימפס וורידיםאני אוהב את זה!אני אוהב את זה!"ילדונת קוראת. כמובן שהיא עושה. אוכל טוב באמת אין מגבלת גיל יותר מאשר מישהו אומר לי שאני זקן מדי עבור גביע גלידה4שרימפס וורידיםיש הרבה סיבות, באמת. כל העניין לאכול מקומי, כמובן. לתת לחקלאים את כל כספי המזון שלי במקום מעבדים וקמעונאים, אוכל טוב יותריש הרבה סיבות, באמת. כל העניין לאכול מקומי, כמובן. לתת לחקלאים את כל כספי המזון שלי במקום מעבדים וקמעונאים, אוכל טוב יותר4שרימפס וורידיםהסתכלנו אחד על השני. כדאי לנו? אני forked על כמה עקיצותהסתכלנו אחד על השני. כדאי לנו? אני forked על כמה עקיצות