למות למען פטוצ'יני אלפרדו
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חמאה, פסטה פטוצ'יני, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פטוצ'יני אלפרדו אני, פטוצ'יני אלפרדו, ו Fettuccini Milanese Alfredo (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות על החבילה.
מסננים וזורקים עם כף אחת של חמאה, מכסים ומניחים בצד.
במחבת רוטב בינוני על אש נמוכה, קרם חום ו 3 כפות חמאה, ערבוב כל הזמן. כאשר שמנת מתחילה להתבשל לערבב כמויות קטנות של גבינת רומנו, ערבוב כל הזמן, עד שכל הגבינה מתווספת ורוטב צמצם. זה צריך להיות עבה בקלות לכסות את החלק האחורי של כף.
מערבבים אגוז מוסקט ופלפל שחור. לזרוק עם פטוצ ' יני חם לשרת.