למות עבור מאפינס אוכמניות
למות המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 45882 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח, חלב, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מאפינס אוכמניות אוטיס Spunkmeyer-מה עדיף מאפינס אוכמניות טריים, מאפינס אוכמניות מדהים-ey אוכמניות, ו מאפינס אוכמניות מאפיית מגנוליה-להפוך מאפינס בדיוק כמו שהם עושים במאפייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). כוסות מאפינס גריז או קו עם מאפינס liners.
שלב 1 1/2 כוסות קמח, 3/4 כוס סוכר, מלח ואבקת אפייה.
מניחים שמן צמחי לתוך כוס מדידה 1 כוס; מוסיפים את הביצה וחלב מספיק כדי למלא את הכוס.
מערבבים את זה עם תערובת קמח. מקפלים באוכמניות. מלא כוסות מאפין עד למעלה, ומפזרים תערובת פירור ציפוי.
מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר, 1/3 כוס קמח, 1/4 כוס חמאה, ו 1 1/2 כפיות קינמון.
מערבבים עם מזלג, ומפזרים על מאפינס לפני האפייה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שנעשה.