קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

לעולם אל תיכשל עוגת תבלינים של רסק תפוחים

לעולם אל תיכשל עוגת תבלינים של רסק תפוחים
לעולם לא להיכשל עוגת תבלין רסק תפוחים דורשת כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה משרת 15 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 479 קלוריות. 77 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם רסק תפוחים, מלח, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת תבלינים של רסק תפוחים, רסק תפוחים-עוגת תבלינים, ו עוגת תבלינים של רסק תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מנפים קמח, סוכר לבן, סודה, מלח, אבקת אפייה ותבלינים לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
תבליניםתבלינים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מערבבים פנימה 1/2 כוס חמאה או מרגרינה, חלב חמאה ורוטב תפוחים. מקציפים 2 דקות במיקסר חשמלי במהירות בינונית. מקציפים ביצים. מקפלים פנימה 3/4 כוס אגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
ביצהביצה
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבבים סוכר קונדיטורים, גבינת שמנת ווניל עד לקבלת תערובת חלקה. ממיסים 1/4 כוס חמאה על אש בינונית, ומוסיפים 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים. ממשיכים לערבב עד להשחמה. מערבבים פקאן מקורר לתערובת גבינת שמנת. פרוסט את העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פקאניםפקאנים
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
חמאהחמאה