לעטוף עוף סלסה עם אננס פיקו דה גאלו
מתכון סלסה עוף לעטוף עם אננס פיקו דה גאלו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 20 דקות. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. לך לחנות ותביא 1/4 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, טורטיות קמח, עלי חסה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טאקו עוף עם אננס פיקו דה גאלו, בוריטוס עוף בגריל עם רוטב Mojo וסלסה פיקו דה גאלו, ו סלסה / Pico De Gallo II (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ממרח גבינת שמנת וסלסה עד מעורבב; מורחים על טורטיות. למעלה עם חסה, עגבניות, תערובת עוף וחצי תערובת אננס; להתגלגל, תוחב בשני הצדדים של כל טורטייה כפי שהוא מגולגל. מאובטח עם קיסמים; לחתוך לשניים.
מגישים עם תערובת אננס הנותרים.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוטב טבילה בתפריט? נסה זיווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרקוס הובר Sparkling rosé. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.