לעיס ללא גלוטן
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -39 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: ללא גלוטן רך & Chewy חמאת שקדים גרנולה בר בתוספת ללא גלוטן שיבולת שועל Chex בגידה, בראוני ללא גלוטן לעיס, ו חטיף גרנולה לעיס ללא גלוטן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני כבד על אש נמוכה. לאחר נמס, לשפוך לתוך קערה של מערבל לעמוד.
בקערה בינונית, לנפות יחד את קמח האורז, קורנפלור, קמח טפיוקה, מסטיק xantham, מלח וסודה לאפייה. תניח בצד.
מוסיפים את שני הסוכרים לקערה עם החמאה ומשתמשים בחיבור ההנעה, שמנת יחד במהירות בינונית למשך 1 דקה.
מוסיפים את כל הביצה, חלמון ביצה, חלב ותמצית וניל ומערבבים עד לשלב טוב. לאט לשלב את תערובת הקמח עד משולב היטב.
מוסיפים את שבבי השוקולד ומערבבים לשלב.
לצנן את הבצק במקרר עד המשרד, כ 1 שעה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
לעצב את הבצק לתוך 2-אונקיות כדורים ולמקם על גיליונות אפייה מרופדת קלף, 6 עוגיות לסדין.
אופים במשך 14 דקות, סיבוב המחבתות לאחר 7 דקות אפילו לאפייה.
הסר מהתנור לקרר את העוגיות על המחבתות במשך 2 דקות. להעביר את העוגיות מתלה חוט מגניב לחלוטין. אחסן עוגיות מבושלות במיכל אטום.